Conopida cu legume si pui

de ela in Pui, 24 Noi 2010 | 9158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui,
  • 1 rosie,
  • 1 conserva rosii taiete cubulete in sosde 380gr,
  • 2 linguri smantana,
  • 1ardei capia rosu,
  • 1ardei capia galben,
  • 2 fire ceapa verde,
  • 3 ciuperci proaspete, 
  • 1morcov, 
  • patrunjel,
  • sare,
  • 1lingura faina  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu legume si pui:

Tai pulpele in doua si le pui la fiert in apa cu sare si putina vegeta,25minute.

Ceapa o taiem rondele.Ardeiul il curatam si il taiem cubulete..Ciupercile le spalam in apa fierbinte si le curatam coaja.Morcovul il curatam si il taiem rondele.Punem toate legumele in putin ulei si le lasam cateva minute la calit,apoi adaugam un pahar de apa si lasam pe foc inca 10minute,apoi adaugam rosia curatata de coaja si taiata marunt si rosiile in bulion,saram si piperam.Apoi adaugam pulpele fierte si mai lasam pe foc 10minute.

Conopida o rupem in bucatele si o punem la fiert in apa cu sare 10minute.Oscoatem si o punem in sos.Punem si smantana si amestecam,lasam cateva minute,apoi incorporam si o lingura de faina desfacuta in putina apa rece si mai lasam sa dea cateva clocote.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel tocat,dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu legume si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui si ciuperci in sos de sampanie roz